ترمیم-و-تعویض-انواع-شیشه-های-سانروف

ترمیم و تعویض انواع شیشه های سانروف

If It Runs On Diesel…We’ll Fix It!

یکی از آپشن‌هایی که امروزه در بین خریداران ماشین محبوب شده است سقف سانروف می‌باشد. سانروف دریچه‌ای است که در سقف اتومبیل تعبیه شده است و قادر است نور را از خود انتقال دهد.

سانروف ممکن است به عنوان یک قطعه اصلی درخط تولید شرکت سازنده خودرو، روی خودرو نصب گردد. همچنین امکان دارد بر حسب سفارش مشتری توسط شرکت‌های ذیصلاح به عنوان یک قطعه سفارشی به صورت AFTER MARKET بر روی خودرو نصب گردد.

سانروف بر اساس نوع ساختارش شامل قطعات مختلفی هست. زمانی که در مورد سانروف صحبت می‌کنیم می‌توانیم یک سیستم جامع را تصور کنیم که تمامی این اجزا با هم در ارتباط هستند. اهرم، قفل، سیم و پنل کنترلی، نوار و لاستیک دور دریچه و شاسی از اجزای یک سانروف استاندارد به حساب می‌آیند.

ترمیم و تعویض قطعات شیشه سانروف خودروها یکی از سرویس‌های قفل و شیشه اتومبیل جهان آرا محسوب می‌شود. همچنین مجموعه قفل و شیشه اتومبیل جهان آرا این امکان را فراهم ساخته است که قطعات اصلی سانروف خودرو شما تا جایی که ممکن است تعمیر کند. در واقع تعمیر قطعات اصلی سانروف و ترمیم انواع شیشه‌های سانروف به جای تعویض این نوع شیشه‌ها می‌تواند در کاهش هزینه‌های شما در بخش تعمیر خودرو کمک زیادی کند. مجموعه قفل و شیشه اتومبیل جهان آرا برای ترمیم شیشه سانروف خودروها از اشعه فرابنفش استفاده می‌کند که این امر سبب می‌گردد ترک خوردگی روی شیشه سانروف به سرعت ترمیم شود و هیچگونه آثاری از ترک خوردگی یا خط و خش بر روی آن دیده نشود.

سقف سانروف در دو مدل دستی و برقی تولید شده است که نوع دستی سانروف امروزه از بین رفته است. سانروف از لحاظ جنس به سه دسته تقسیم می‌شود:

ترمیم ترک خوردگی شیشه سانروف

سنگ خوردگی یا ترک خوردگی شیشه سقف سانروف ( پاناروما ) می تواند یک اتفاق خیلی بد باشد. اما با توجه به افزایش قیمت قطعات و لوازم یدکی، تعویض سانروف ( پاناروما ) ماشینتان، می تواند هزینه بر باشد. پیشنهاد ما به همه مشتریانمان این است که به جای تعویض سانروف، کار ترمیم سانروف را انجام بدهند. این موضوع را در نظر بگیرید که کار تعویض شیشه سقف سانروف می‌تواند درست انجام نشود که این امر باعث می شود درز اطراف سقف پانوراما به طور صحیح پوشانده نشود که در زمان بارندگی از کنار شیشه سانروف وارد فضای ماشین شود یا در زمان حرکت صدای زوزه باد در داخل اتاق خودرو منتشر شود. نکته مهم در خصوص ترمیم شیشه سانروف ( پاناروما ) اتومبیل شما، در نظر گرفتن زمان است؛ هر چه ترمیم زودتر و سریع‏تر انجام شود، نتیجه کیفیت بهتری خواهد داشت.

ترمیم و تعویض انواع شیشه های سانروف

انواع شیشه‌های سانروف

انواع سانروف‌ها بر اساس نوع ساخت و تکنولوژی‌های به کار رفته در آنها متفاوت می‌باشند. سانروف‌ها با توجه به نوع باز شدن، دستی یا اتوماتیک بودن، اندازه و شکلشون به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند.

  • سانروف پاپ آپ (Pop-Up)
  • در این نوع از سانروف، پنل سانروف می‌تواند به طور کلی از روی سقف برداشته شود که در این حالت سقف کاملا به اندازه پنل مربوطه باز می‌شود. همچنین این پنل می‌تواند بر روی سقف خودرو قرار گیرد و با آن زاویه‌ای را بسازد که از طریق آن هوا وارد کابین خودرو شود. به علت لزوم تغییرات در تزئینات داخلی سقف، نصب آن در خط تولید آسان تر و به صرفه تر از نصب به صورت After market انجام می‌شود.

  • سانروف جمع شونده (Folding)
  • در این نوع از سانروف، پنل شیشه ای ما بین سقف فلزی خودرو و تزئینات داخلی خودرو (زیر سقف) قرار می‌گیرد. لذا پنل می‌تواند به طور کامل به عقب رفته و از بیشترین فضای برش خورده روی سقف جهت عبور هوا بهره گیری گردد. عملکرد این سانروف نیز از نوع الکتریکی می‌باشد.

  • سانروف پانورامیک (Panoramic)
  • این مدل از سانروف‌ها جدیدا اختراع شده‌اند که از دو پنل شیشه‌ای بزرگ تشکیل می‌شوند و سرنشینان جلو و عقب رو جداگانه می‌توانند از آن استفاده کنند.

  • سانروف داخلی (In-Built)
  • سانروف هایی که پنلشان وارد سقف اتومبیل می‌شود را سانروف داخلی می‌گویند. در قدیم این نوع سانروف‌ها فلزی و هم‌رنگ بدنه رنگ طراحی می‌شدند؛ ولی امروزه جنس این گونه سانروف‌ها از شیشه است.

  • سانروف اسپویلر (Spoiler)
  • در این نوع از سانروف، ضمن آنکه پنل شیشه‌ای می‌تواند با سقف خودرو جهت ورود هوا دارای زاویه باشد، همچنین می‌تواند به مقدار محدودی به سمت عقب خودرو حرکت نموده و باز شود. میزان باز شوندگی توسط کلیدهای فرمان قابل کنترل می‌باشد. این سانروف‌ها از نوع الکتریکی بوده و برای خودورهای با سقف کوچک مناسب می‌باشند.

ترمیم سانروف

معمولا به دلایل مختلفی سانروف دچار مشکل می‌شود که صاحبان وسایل نقلیه احتیاج به تعمیر سانروف پیدا می‌کنند. مشکلاتی که ممکن است برای سانروف به وجود بیاید ممکن است یا خیلی ساده (صداگیری، رگلاژ و غیره) باشد یا خیلی مشکل (مشکلات مکانیکی، الکتریکی) باشد. برای تعمیر سانروف باید حتما از یک فرد متخصص کمک بگیرید که مجموعه قفل و شیشه اتومبیل جهان آرا در کوتاهترین زمان ممکن شیشه سانروف شما را در کوتاهترین زمان ممکن ترمیم و تعویض می‌کنند.

ترمیم سانروف

مشکلاتی که احتیاج به تعمیر سانروف دارند

مشکلات مکانیکی

مشکلات مکانیکی سانروف (شکستگی، شل شدن شیشه) می‌تواند با چند ابزار دستی تعمیر شوند. متاسفانه این مرحله اغلب نادیده گرفته می‌شود. بهتر است هر چند وقت یکبار شیشه سانروف ماشین خود را به یک متخصص نشان دهید چون گاهی اوقات ممکن است که سانروف مشکلی داشته باشد و شما متوجه نشده باشید و زمانی متوجه می‌شوید که خرابی و مشکل سانروف بزرگ و پیچیده شده باشد و احتیاج به یک تعمیر سنگین، شیشه سانروف داشته باشد.

مشکلات الکتریکی

اگر متوجه شدید سانروف‌تان از کار افتاده است، ممکن است که سانروف دچار یک مشکل الکتریکی شده باشد. در ادامه چند مشکل الکتریکی که احتمال دارد سانروف شما دچار این مشکلات شده باشد را ذکر می‌کنیم:

  1. احتمال دارد که فیوز سانروف ترکیده باشد
  2. سیم سانروف پاره شده باشد
  3. مشکل از موتور سانروف باشد
آب بندی سانروف

مشکل عمده ماشین‌هایی که سانروف دارند، نشستی سانروف به ویژه سانروف‌هایی که از داخل تعبیه شده باشد. بعد از آن که نور آفتاب و گرمای زیادی که سقف می‌خورد چسب‌هایی که در دور شیشه سانروف قرار داده شده است به مرور ضعیف شده و درزهای شیشه به مرور باز می‌شود که این موضوع سبب می‌شود آب باران، گرد و خاک و غیره وارد کابین ماشین می‌شود که امر سبب خراب شدن بافت داخلی سقف خودرو می‌شود.

برای رفع این مشکل باید شیشه سانروف، آب بندی شود که مجموعه قفل و شیشه اتومبیل جهان آرا در کوتاهترین زمان شیشه سانروف شما را آب بندی می‌کند.

صداگیری سانروف

یکی دیگر از مشکلات سقف سانروف، صدای ناهنجار سقف سانروف می‌باشد. بسیاری از اتومبیل‌های وارداتی سگمنت مناسبی با جاده‌های کشور ندارند و همین موضوع سبب می‌شود که بسیاری از پستی، بلندی‌های جاده‌ها و خیابان‌های کشور، باعث ایجاد فشار به سیستم‌های موتور و تعلیق این نوع خودروها بیاورد که همین امر باعث می‌شود که برخی از اتصالات این سیستم‌ها در گذر زمان دچار مشکل بشوند که یکی از این اتصالات مربوط به سقف سانروف می‌باشد که همین امر باعث می‌شود که در زمان حرکت، سانروف از خود صداهای ناهنجار تولید کند.